top of page
  • Foto van schrijverThe DatingPro Marianne

Date Night - WJ

Ik parkeer voor de deur en typ een lang appje naar een vriendin. Die ochtend heb ik een waanzinnige fotoshoot gehad bij @frencykoster en het resultaat is zo verbluffend! Tegelijk krijg ik een appje van WJ; duurt lang en is koud. Ik app gelijk terug dat ie maar geduld moet hebben. Als ik de auto uitstap zie ik hem in de deuropening staan en moet ik keihard lachen. Nu snapte ik zijn appje.

Ik geef hem een kus op de mond en loop met hem mee naar boven. Met WJ heb ik een hele relaxte klik. Zijn humor en directe manier van communiceren bevalt me goed. Ik weet waar ik aan toe ben en hij draait er niet omheen. In zijn houding is hij zachtaardig, vrolijk en relaxed. Hij leeft zijn leven precies zoals hij dat wil en laat zich door niemand leiden, behalve zijn eigen behoeftes. Ik waardeer dat heel erg in mensen. Ook zijn we beide ondernemers! Hij heeft net zo een creatief brein en maakt waanzinnige foto's en promo filmpjes.


Eerder dit jaar heb ik een date met hem gehad. Dat was in de zomer en kwam hij bij mij sushi eten.

Dit keer ga ik bij hem langs. Van te voren wil ik nog even hardlopen en wou ik van te voren nog thuis eten. Maar ja... Verloren in het werk en volledig overrompeld door de verbluffende resultaten van de fotoshoot ben ik laat en heb ik niet gekookt. Ik pak snel nog twee stukjes koude pizza uit de koelkast en ren de trap af. Ik hou er niet van om te laat te komen en doe altijd mijn best om niet ergens te vroeg te zijn.

In de auto luister ik hard muziek. Mijn ritueeltjes voor een date vindt ik heerlijk. Douchen, verzorgen, make-up op doen, kleren uit kiezen. Het voelt alsof ik dan in een speels jasje stap voor nog meer plezier en vreugde in mijn leven. Dat gehaaste gevoel past er dan niet helemaal bij, maar goed. Soms is dat zo.

Eenmaal bij hem binnen neem ik het appartement in me op. Het is te zien dat zijn werktafel en bank de meest gebruikte plekken zijn. Ik loop rond en zie de naked bike in de woonkamer staan. Oh, wat heb ik een zwak voor bikes! We kletsen uitgebreid over de motor en zijn projecten. Hij pakt biertjes uit de koelkast en geeft me er eentje. Eenmaal op de bank kletsen we over wat we het afgelopen half jaar allemaal gedaan hebben...


Het gesprek loopt wat stil en ik zie hem naar me kijken. Langzaam schuift hij naar voren en doet hij een lokje haar achter mijn oor en kust hij me zachtjes. Ik leun naar voren om hem te ontmoeten in de kus. Het is zacht, warm. Zijn lippen vormen om de mijne en langzaam likt hij mijn lippen. Ik leg mijn hand op zijn borstkast. Wat rustig en liefelijk begon, mondt zich uit in een zwoele en geile kus. Even hap ik naar adem en kijk ik hem aan. Het is duidelijk hoe dit zich voort gaat zetten...

Ik sta op spring in zijn armen en hij draagt me mee naar de rest van avond....

Comments


bottom of page